Македонија 20. ноември 2019. / 16:33

Оливер Спасовски ќе биде новиот технички премиер

Оливер Спасовски ќе биде новиот технички премиер

Актуелниот министер за внатрешни, Оливер Спасовски, ќе биде технички премиер, ова за Сител го потврдил извор во партијата.

На 3 јануари, откако Заев ќе ја напушти премиерската функција, а на негово место ќе биде Оливер Спасовски