Македонија 15. јануари 2021. / 22:58

Од утре почнува пробно скијање во Нижеполе

Од утре почнува пробно скијање во Нижеполе

ЈП Стрежево–Ски–центар Нижеполе соопшти дека од утре ќе започне пробно скијање на ски патеката, а во недела промотивно скијање.

За сите љубители на скијањето, двата дена од викендот гратис користење на ски лифтот.