Македонија 21. октомври 2020. / 11:57

Од коронавирус почина хирург од кумановската болница

Од коронавирус почина хирург од кумановската болница

Како последица од коронавирус, почина хирургот д-р Драган Тасевски од болницата во Куманово.

На социјалните мрежи веќе се простуваат од него оние кои го познаваат и негови колеги од болницата со кои соработувале. Ја загуби битката со вирусот на 60-годишна возраст.