Македонија 16. јули 2019. / 19:10

Нова бомба на Ел Чека: Да направиме некои пари – разговор меѓу Али Ахмети и неговиот брат Фекри

Нова бомба на Ел Чека: Да направиме некои пари – разговор меѓу Али Ахмети и неговиот брат Фекри

Кичевчанецот со прекар Ел Чека кој од Чикаго, САД објавува прислушувани материјали ја објави можеби најсилната аудио бомба досега.

Од тоа што може да се слушне се работи за разговор меѓу лидерот на ДУИ Али Ахмети и неговиот брат Фекри.