Македонија 15. јули 2020. / 08:23

Навреме отворени избирачките места во Куманово

Навреме отворени избирачките места во Куманово

Навреме се отворени сите избирачки места во општините Куманово, Старо Нагоричане и Липково.

Претседателот на Општинската изборна комисија Куманово Драган Јовановски информираше дека сите избирачки места се отворени, но за целосна потврда на таквата информација ќе треба да излезе ДИК, со оглед на измените во начинот на комуникација.