Македонија 09. јули 2020. / 23:18

(ВИДЕО) Мизрахи: Изгреј Сонце, да почнеме со обновата на урнисаното достоинство на Татковината

(ВИДЕО) Мизрахи: Изгреј Сонце, да почнеме со обновата на урнисаното достоинство на Татковината

Да започнеме со обновата на урнисаното достоинство на Татковината!, порачува кандидатката за пратеник од ВМРО-ДПМНЕ во втората изборна единица, Рашела Мизрахи во најновото видео.

За нас, за нашите деца!
Изгреј, Сонце!
Обновата Доаѓа!