Македонија 02. јули 2020. / 17:45

Мизрахи: Ветуваа живот за сите, да ги потсетиме на 15 јули дека во сите спаѓаат и Ромите

Мизрахи: Ветуваа живот за сите, да ги потсетиме на 15 јули дека во сите спаѓаат и Ромите

Ветуваа живот за сите, да ги потсетиме на 15 јули дека во сите спаѓаат и Ромите, напиша на „Фејсбук“ кандидатката за пратеник во Изборната едници 2 од коалицијата „Обнова на Македонија“ Рашела Мизрахи.

„Не треба да ви кажам за кого да гласате! Вие знаете сами!

На 15 јули ќе победи Шуто Оризари! Ќе победи Македонија! Обновата доаѓа!

#ИсправиСеМакедонијо“, стои во објавата на Мизрахи.