Македонија 02. јули 2020. / 15:16

Мизрахи: Сите граѓани на Република Македонија мора да бидат рамноправни

Мизрахи: Сите граѓани на Република Македонија мора да бидат рамноправни

Сите граѓани на Република Македонија, без оглед дали припаѓаат на некоја маргинализирана група, треба да бидат рамноправни, порача кандидатката за пратеник во Изборната едници 2 од коалицијата „Обнова на Македонија“ Рашела  Мизрахи.

Вие не сте само една маргинализирана група. Вие сте рамноправни граѓани на Република Македонија исто како и јас – порача Мизрахи.ж