Македонија 22. септември 2020. / 15:16

Мизрахи: Ние секогаш сме заедно со народот, затоа што сме столбот на државноста на Македонија

Мизрахи: Ние секогаш сме заедно со народот, затоа што сме столбот на државноста на Македонија

Како член на Извршниот Комитет на најголемата македонска партија ВМРО-ДПМНЕ јавно се заблагодарувам на претседателот Христијан Мицкоски и партијата за довербата, напиша Рашела Мизрахи.

Ние секогаш сме заедно со народот, затоа што сме столбот на државноста на Македонија. И во тој дух, заедно со народот храбро ќе истапиме со напорна и чесна работа за доброто на Македонија. Да живее ВМРО-ДПМНЕ! Да живее Република Македонија!