Македонија 27. јули 2020. / 10:08

Мизрахи: Македонија е жива!

Мизрахи: Македонија е жива!

За вековната традиција, за судбата на нашиот народ, за нашата заедничка љубов – Македонија, напиша Рашела Мизрахи од ВМРО-ДПМНЕ на Фејсбук.

За Илинден – празникот на македонското срце и душа! Македонија е жива!, напиша Мизрахи