Македонија 21. август 2019. / 22:45

Митовски до Рускоска: Зошто после 40 дена барате притвор за Јанева?

Митовски до Рускоска: Зошто после 40 дена барате притвор за Јанева?

Главниот и одговорен уредник на Инфомакс, Александар Митовски ја запраша обвинителкaта Вилма Рускоска зошто после 40 дена е потребен цел овој театар, зошто порано не беше приведeна, Јанева.

Погледенете го подоле прашањето и одговорот:

Целата вест прочитајте ја на Инфомакс