Македонија 17. ноември 2020. / 18:34

Министерот Бочварски оди во изолација

Министерот Бочварски оди во изолација

Министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски штотуку информираше дека следниве денови ќе биде во изолација, бидејќи имал контакт со луѓе кои пројавиле симптоми на Ковид-19.

Мојата здравствена состојба е добра, а во консултација со матичниот доктор ќе бидам во изолација. По добивање на негативен тест ќе се вратам на моите работни обврски. Чувајте се носете заштитна маска, држете дистанца, да си помогнеме на себе, да им помогнеме на здравствените работници, порача министерот.

Би сакал да ја информирам јавноста дека наредните денови ќе бидам во изолација поради многуте контакти кои ги имав во…

Posted by Blagoj Bochvarski on Tuesday, November 17, 2020