Македонија 01. јуни 2020. / 15:17

Милошоски: Tреба да си нечовек на 90 новозаразени и 7 починати, да лажеш дека коронавирусот слабее

Милошоски: Tреба да си нечовек на 90 новозаразени и 7 починати, да лажеш дека коронавирусот слабее

Колку треба да си нечовек, во ден кога има 90 новозаразени и 7 мртви луѓе, да го лажеш народот дека Корона-вирусот слабее и да ги туркаш гласачите во Корона-избори!?, прашува Антонио Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ.

Па да лажеш како ти се заразил партискиот потпретседател Зеќири!, пИ да лажеш дека третиот економски пакет мерки им помогнал на 300.000 работници и на 20.000 фирми во државата, напиша Милошоски.