Македонија 09. декември 2020. / 10:05

Милошоски го потсети Димитров: Ако не добиеме преговори во октомври, нема да имам лице да зборувам за ЕУ пред мојот народ

Милошоски го потсети Димитров: Ако не добиеме преговори во октомври, нема да имам лице да зборувам за ЕУ пред мојот народ

Поранешниот министер за надворешни работи Антонио Милошоски го потсетува актуелниот вицепремиер за надворешни на изјавата дадена пред година и половина во Стокхолм.

-Ако не добиеме преговори во октомври, нема да имам ЛИЦЕ да зборувам пред мојот народ за европските перспективи на земјата, вели Димитров.