Македонија 18. септември 2019. / 21:29

Мицковски: Уште еден политичар падна душевно болен од граѓанска хистерија

Мицковски: Уште еден политичар падна душевно болен од граѓанска хистерија

Ивор Мицковски на својот Фејсбук профил напиша дека и Османи бил жртва на хистеријата на јавноста. После Заев и Шилегов, уште еден политичар падна душевно болен од граѓанската хистерија.

Замисли ние имаме емотивен вишок и сме анксиозни и оштетени, а они што се со криминален вишок и мањак на одговорност, дури и навредени ќе испаднат. Мозок немате, основна емотивна интелигенција – напиша Мицковски.