Македонија 30. септември 2018. / 16:44

Мала излезеност на референдумот: Во Ранковце до 15 часот е 19%

Мала излезеност на референдумот: Во Ранковце до 15 часот е 19%

Во општина Ранковце избирачкото право до 15 часот го оствариле 19 проценти од гласачите регистрирани во Единствениот избирачки список.