Македонија 16. јули 2019. / 13:46

Ленче Ристовска ќе открие зошто се пасивизираше од СЈО!

Ленче Ристовска ќе открие зошто се пасивизираше од СЈО!

Специјалната обвинителка Ленче Ристовска, во 14 и 30 на прес конференција во холот на СЈО ќе открие зошто скоро една година е падивизирана од работата на обвинителството.

Откако Економски Лидер ја побара за изјава околу ова прашање, таа ни најави дека за рекетот на нејзината шефица Катица Јанева и Бојан Јовановски, ќе свика прес конференција која во 14 и 30 ќе се одржи пред Специјалното Јавно Обвинителство, на која ќе изнесе детали околу ова прашање.