Македонија 13. јануари 2021. / 22:12

Ковачки: Злоделото што го направија во Вевчани е дефокус од срамниот закон за попис

Ковачки: Злоделото што го направија во Вевчани е дефокус од срамниот закон за попис

Откако денеска полицијата ги ратсера присутните и го растури карневалот во Вевчани, не стивнуваат реакциите на социјалните медиуми, а реагира и Драган Ковачки.

Злоделото што го направија денеска врз својот народ во Вевчани е дефокус од носењето на срамниот закон за попис, пишува на твитер Драган Ковачки.