Македонија 01. декември 2020. / 17:46

Ковачки: Бучкоски за пари ќе го прифати идентитетот на Судан, а не пак да го заштити Македонскиот!

Ковачки: Бучкоски за пари ќе го прифати идентитетот на Судан, а не пак да го заштити Македонскиот!

Полковникот Драган Ковачки на својот твитер профил реагираше за изборот поранешниот премиер Владо Бучковски, да биде специјален претставник на македонската Влада за Бугарија.

Аирлија! Бучкоски за пари ќе го прифати идентитетот на Судан, а не пак да го заштити Македонскиот!
А некој мора да си го одработи и застарувањето на предметот со тенковските делови, нели?, пишува Ковачки.