Македонија 05. март 2021. / 12:24

Kaмчев: На вибер групите не се дискутираше за „27 април“

Kaмчев: На вибер групите не се дискутираше за „27 април“

Денеска за настаните од „27 април“ сведочеше поранешниот пратеник од Валандово, Ѓоко Камчев. Тој истакна дека како тогашен пратеник бил член на повеќе групи поврзани со општинскиот комитет и Собранието.

На прашањето на адвокатите дали во нив се дискутирало за нередите тој рече дека не.

-За „27 април“ воопшто немаше таква комуникација ниту пак имав некаква насока или комуникација со Спиро Ристовски и Миле Јанакиевски, рече Камчев.