Македонија 01. јуни 2020. / 21:18

Јовановски тврди дека Рускоска побарала да и донесе чевли од Милано

Јовановски тврди дека Рускоска побарала да и донесе чевли од Милано

Боки денеска тврдеше дека имал близок однос со обвинителката Вилма Рускоска.

Јовановски раскажа за една нивна ватсап комуникација додека бил во Белград на пат за Милано.

Рускоска инсистирала да се видат на вечера бидејќи и таа била во Белград, но тој и рекол дека нема време и ја прашал што сака да и донесе.

Од Милано за мене само чевли, побарала Вилма тврди Јовановаки.