Македонија 03. јули 2018. / 22:32

Јана Бурчевска ја испеа македонската химна на одбележувањето на 4 Јули

Јана Бурчевска ја испеа македонската химна на одбележувањето на 4 Јули

Традиционално, Амбасада на САД во Република Македонија, и оваа година приреди голем прием со многу поканети гости, по повод националниот ден 4 Јули.

Беа испеани химните на двете држави, а македонската ја испеа Јана Бурчевска, минатогодишната претставнична на Македонија на Евровизија.