Македонија 17. ноември 2020. / 12:45

Ѓорчев: Зошто Заев лажеше 2 години дека „не сме блокирани“?

Ѓорчев: Зошто Заев лажеше 2 години дека „не сме блокирани“?

Лажењето на Заев, рутинирано, по навика стана „општествена вредност“, пишува Владимир Ѓорчев на својот Фејсбук профил.

-Зошто Заев лажеше 2 години дека “не сме блокирани”? Има ли работа за која Заев не излажа?

Заев лаже. Секојдневно. Рутинирано, по навика, а тоа стана “општествена вредност”.

Лошо и катастрофално, пишува на својата Фејсбук страница меѓународниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Ѓорчев.