Македонија 04. февруари 2021. / 11:36

Ѓорчев: Заевистан е полош од Бангладеш во вакцинирањето, најлоши сме во светот

Ѓорчев: Заевистан е полош од Бангладеш во вакцинирањето, најлоши сме во светот

Владимир Ѓорчев од ВМРО-ДПМНЕ преку статус на Фејсбук пишува дека веќе не сме најлоши во Европа, туку најлоши во светот во однос на вакцинирањето.

Заевистан е полош од Бангладеш во вакцинирањето. Веќе не сме најлоши во Европа, туку најлоши во СВЕТОТ.
Македонија буквално УМИРА поради нивната неспособност. Живи луѓе се гушат поради ова фијаско.
Аплауз за Венко? Заев блескаме? Оставка‼️‼️, преку статус на „Фејсбук“ истакна Владимир Ѓорчев.

Заевистан е полош од Бангладеш во вакцинирањето. Веќе не сме најлоши во Европа, туку најлоши во СВЕТОТ.

Македонија…

Posted by Владимир Ѓорчев (Влатко Ѓорчев) on Thursday, February 4, 2021