Македонија 20. април 2019. / 17:07

(ФОТО) Советници агитираат на пазарот во Шутка на денот кога е изборниот молк

(ФОТО) Советници агитираат на пазарот во Шутка на денот кога е изборниот молк

Тројца советници од општина Шуто Оризари денеска шетале низ пазарот и собирале податоци од продавачите колкав број на гласачи има во нивните семејства, велат загрижени граѓани од оваа скопска општина кои испратија и фотографии до редакцијата на Курир.

Тие исто така агитирале и да се гласа за еден од претседателските кандидати.