Македонија 15. ноември 2020. / 20:16

(ФОТО) Ова е новиот претседател на подмладокот на СДСМ

(ФОТО) Ова е новиот претседател на подмладокот на СДСМ

Ова е новиот претседател на подмладокот на СДСМ. Марко Михаиловски денеска беше избран за нов лидер на Социјалдемократската младина на Македонија.

Михајловски беше избран  на 23-та Изборна дигитална Конференција.

Изборната конференција се одржа преку електорнска платформа Зум (ZOOM), заради заштита на здравјето на граѓаните, делегатите, медиумските работници и со целосно почитување на мерките и препораките за зашитита од Ковид 19.