Македонија 14. јули 2020. / 20:05

(ФОТО) Откако ги потцени Албанците со „Топ ган“ пилот проектот, денеска власта тампонира улици во Арачиново

(ФОТО) Откако ги потцени Албанците со „Топ ган“ пилот проектот, денеска власта тампонира улици во Арачиново

СДСМ продолжува со потценување на Албанците во Македонија. Откако ги изиграа со ветувањето дека ќе вработат 300 пилоти од Арачиново, денеска сме сведоци дека во ек на предизборен молк во Арачиново се тампонираат улици.