Македонија 24. јануари 2021. / 13:20

(ФОТО) Фрижидерите за вакцините на Заев и Филипче пристигнаа

(ФОТО) Фрижидерите за вакцините на Заев и Филипче пристигнаа

Нова герила акција, овој пат пред Владата на Република Македонија.

Денеска пред оваа институција се појавија два фрижидери на кои пишува Ковид 19 .

Оваа герила акција доаѓа по огромните реакции на социјалните мрежи., откако власта изјави дека до крајот на месецот ќе пристигнат пет фрижидери за вакцините протоив Ковид 19, а вакцина нема нити за лек.