Македонија 06. јануари 2021. / 16:36

(ФОТО) Цистерна со фекалии истурена во Охридско езеро кај Ливадиште

(ФОТО) Цистерна со фекалии истурена во Охридско езеро кај Ливадиште

Злоупотребувајќи го неработниот ден за инспекциските служби, денеска во неколку тури во близина на Ливадиште беше истурена содржина од испразнети септички јами, објави Вечерпрес.

Се надеваме дека непримерниот однос кон животната средина ќе биде санкциониран.