Македонија 12. јули 2020. / 23:57

(ФОТО) Бројчаникот проработе, сумата од 6 милиони евра рекет на Заев осамна на Порта Македонија

(ФОТО) Бројчаникот проработе, сумата од 6 милиони евра рекет на Заев осамна на Порта Македонија

Легендарниот бројчаник за кој Зоран Заев толку пати вети дека ќе го постави на Порта Македонија, граѓаните никогаш не го дочекаа.

Затоа, денеска на негово место осамна сумата од новата аудио бомба, каде се слуша како Заев зборува за рекет од 6 милиони евра.