Македонија 10. август 2019. / 22:03

(ФОТО) Автобуската во Струга претворена во депонија

(ФОТО) Автобуската во Струга претворена во депонија

На социјалните мрежи објавена е фотографија од изгледот на Струшката автобуска станица. Коментарот на фотографијата е:

А автобуска во Струга?😫
Баш денес сликав неколку фотографии кога пристигнав од Белград. Стамота, депонија.