Македонија 02. јули 2020. / 15:54

Двајца од заразените со коронавирусот починале дома

Двајца од заразените со коронавирусот починале дома

Двајца од заразените со коронавирусот починале дома, дознава Фактор од извори во Министерството за здравство.

Станува збор за жена од Гостивар која одбила да биде хоспитализирана и маж од Скопје кој бил во краен стадиум на канцер.