Македонија 09. ноември 2020. / 09:50

Дознајте кои скопски општини денес ќе останат без струја!

Дознајте кои скопски општини денес ќе останат без струја!

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 09.11.2020 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат:

– Од 08.00 до 12.00 часот, корисниците од ул. Ордан Чопела (опш. Чаир)
– во време од 09.00 до 10.30, корисниците од дел од село Долно Соње (опш. Сопиште),
– од 09.00 до 11.30 часот, корисниците од дел на ул. Алжирска, непарни броеви од 1 до 33 ( опш. Карпош ), како и потрошувачите на дел од улица Иван Манолев и дел од ул. Рокомија куќи со броевите 57А-Б -59 А-Б (опш. Бутел).