Македонија 02. ноември 2020. / 09:44

Директорот на Државниот пазарен инспекторат позитивен на Kовид-19

Директорот на Државниот пазарен инспекторат позитивен на Kовид-19

Директорот на Државниот пазарен инспекторат, Стојко Пауновски, објави дека е позитивен на коронавирус.

Би сакал да ве информирам дека и покрај строгото почитување на мерките уште од самиот почеток, вечерва добив позитивен резултат за Kовид-19. Немам никакви симптоми и веќе сум во домашна самоизолација. Посакувам брзо оздравување на на сите заболени граѓани и негативен тест на сите кои се во самоизолација. Чувајте се, објави Пауновски на Фејсбук.

Почитувани, би сакал да ве информирам дека и покрај строгото почитување на мерките уште од самиот почеток, вечерва добив…

Posted by Stojko Paunovski on Sunday, November 1, 2020