Македонија 03. јуни 2018. / 19:22

Директорката на Македонски Пошти јавно се закани: Сите кои бевте на протестот на ВМРО ќе летате од работа

Директорката на Македонски Пошти јавно се закани: Сите кои бевте на протестот на ВМРО ќе летате од работа

Раководителката на АД Македонски Пошти,  Роберта Гаврилоска на својот фејсбук профил преку статус им се закани на сите граѓани кои што вчера вечер беа присутни на протестниот митинг на најголемата опозициска партија ВМРО -ДПМНЕ .