Македонија 26. ноември 2020. / 11:33

Димитриевски: Гоце Делчев е Македонец со јасна визија за самостојна Македонија

Димитриевски: Гоце Делчев е Македонец со јасна визија за самостојна Македонија

Максим Димитриевски одново ги искажа неговите патриотски ставови и одново се спротивстави на лидерот на неговата партија, СДСМ.

Во вчерашното гостување на премиерот Заев стигнуваат рекации од македонската јавност.

– Гоце Делчев е темелот и душата на нашата државност. Македонец со јасна визија за самостојна Македонија, напиша Димитриевски на Фејсбук.

 

1. Гоце Делчев е темелот и душата на нашата државност. Македонец со јасна визија за самостојна Македонија.
2. Секој…

Posted by Maksim Dimitrievski on Wednesday, 25 November 2020