Македонија 04. септември 2019. / 15:59

Демир Капија: Временски режим на сообраќајот поради градба на патарина

Демир Капија: Временски режим на сообраќајот поради градба на патарина

Подолг период времен режим на сообраќај ќе има на магистралниот пат Неготино – Гевгелија, кај наплатната станица Демир Капија, соопшти AMCM.

Причината се градежни активности за изградба на електронскиот систем за наплата на патарината Демир Капија.