Македонија 03. јули 2019. / 17:50

Д-р. Ставриќ: Само во неуролошка не работат климите, во сите други амбуланти работат

Д-р. Ставриќ: Само во неуролошка не работат климите, во сите други амбуланти работат

После реакциите на родители и загрижени граѓани се огласи надлежно лице и објасни дека клима уредот не работи само во неуролошката амбуланта.

На Клиниката за детски болести не работи клима уредот во неуролошката амбуланта. Во општата амбуланта функционираат клима-уредите, потврди за „Република“ директорката на Клиниката д-р Катерина Ставриќ.