Македонија 07. март 2021. / 13:53

Д-р Симеонов: Крајно неодговорно е што нас од приватните болници не оставија без имунизација

Д-р Симеонов: Крајно неодговорно е што нас од приватните болници не оставија без имунизација

Доктор Ристо Симеонов преку Твитер напиша дека крајно неодговорно е што надлежните нас како лекари во приватните болници не оставија без имунизација.

-Како детски хирург работам со најмалите пациенти и заедно со лекарите и медицински персонал даваме се од себе, за безбедни и успешни операции на децата. Но, крајно неодговорно кон нашите пациенти е што надлежните нас како лекари во приватните болници не’ оставија без имунизација, стои во неговиот твит.