Македонија 19. јули 2020. / 12:20

Д-р Ненад Лазаров: Секаде во светот каде вакво нешто ко журкава се случи, имаше жртви, зошто некој би можел да очекува кај нас да е поинаку, идиоти едни

Д-р Ненад Лазаров: Секаде во светот каде вакво нешто ко журкава се случи, имаше жртви, зошто некој би можел да очекува кај нас да е поинаку, идиоти едни

Д-р Ненад Лазаров на својот фејсбук профил ги коментираше журките во Струмица, Прилеп,  и Кавадарци каде викендов младите се забавуваат без да се применуваат протоколите за заштите. Никој не носи маска и без дистанца.

Има еден Марфиев закон:
Никогаш не повторувај успешен експеримент.

Секаде во светот каде вакво нешто ко журкава се случи, имаше жртви,
зошто некој би можел да очекува кај нас да е поинаку, идиоти едни

n. b. Ниту една маска нема на сликава, 0!, напиша Лазаров.

Еве весело и во Прилеп.
Има и во Кавадарци.
Да не речете двојам.