Македонија 06. март 2021. / 10:44

Д-р Лазаров: Неспособни, матичните лекари немаат добиено пари за декември!

Д-р Лазаров: Неспособни, матичните лекари немаат добиено пари за декември!

Уа неспособни, им порача д-р Ненад Лазаров на власта, потсетувајќи дека иако веќе сме март, матичните лекари ги немаат добиено парите за декември минатата година.

-Денес е 5 март, матичните лекари немаат добиено пари за декември 2020! За каков систем зборуваме кога примарното здравство е во таква подредена позиција, или треба да им викаме на пациентите денес да дојдат у декември лани? Уа неспособни!, напиша д-р Лазаров на својот фејсбук профил.