Македонија 18. февруари 2019. / 13:04

Честитка од Дорис Пак за кандидатурата на Силјановска

Честитка од Дорис Пак за кандидатурата на Силјановска

-Вчера ме разбуди пораката: Драга Гордана, асоцијацијата на жени на ЕПП го честита изборот за кандидат за претседател. Со цело срце ти посакуваме голем успех-стоело во честитката од Дорис Пак, претседател на асоцијацијата на жени во Еврпската народна партија (ЕПП) до професорката Гордана Силјановска Давкова која во саботата на конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ беше избрана за кандидат за претстојните претседателски избори.