Македонија 11. февруари 2021. / 18:29

Царовска во изолација поради контакт со позитивно лице на Ковид-19

Царовска во изолација поради контакт со позитивно лице на Ковид-19

Министерката за образование и наука Мила Царовска поради контакт со позитивно лице е во изолација, информираат за МИА од Министерството за образование и наука.

Поради тоа на јавната дебата за државната матура организирана од Клубот на младински прашања и политики, што утре треба да се одржи, ќе учествува претставник од МОН.