Македонија 31. декември 2020. / 09:59

Божиќ неработен ден за сите граѓани

Божиќ неработен ден за сите граѓани

Првиот ден на Божик – 7 јануари (четврток) според православниот календар, е неработен ден за сите граѓани на нашата земја, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на граѓаните од православната вероисповед им го честитаат Божик.