Македонија 15. мај 2019. / 22:27

Борјан Јовановски го поддржува Павле за кокаинот: А вие дијазепам што пиете?

Борјан Јовановски го поддржува Павле за кокаинот: А вие дијазепам што пиете?

И Борјан Јовановски реагираше за аудио-снимката на која пратеникот Павле Богоевски нарачува, најверојатно, кокаин.

Борјан, за разлика од другите кои побараат итна оставка, го поддржува Павле.

– Туку ај сеа да си кажете сите колку хелекси и дијазепами лапате на ден. Оние количини што се мерат у тони сигурно не ги земате по аптекиве за домашни миленичиња. – напиша Јовановски на Фејсбук.