Македонија 04. март 2020. / 11:22

Боки одел на преврски во домот на Камчев, докторот му носел торта

Боки одел на преврски во домот на Камчев, докторот му носел торта

Абдоменалниот хирург Тони Јосифовски кој го оперирал Бојан Јовановски рече дека пред и после зафатот имал чести средби со него.

На прашање на адвокатот Дукоски дали по операцијата му правел преврски на Боки во домот на Камчев тој одговори потврдно.

-Боки не сакаше да оди во болница. Преврски сум му правел и во неговиот дом, но еднаш и во домот на Камчев-рече хирургот.

Боки го праша дали му донел и торта на што тој рече да, но не и дека бил во друштво на Ана Камчева.