Македонија 03. декември 2019. / 14:01

Боки 13 пред судот се претстави како невработен студент

Боки 13 пред судот се претстави како невработен студент

Бојан Јовановски пред судот се изјасни дека е невработен, студирал и немал имот на негово име.

На почетокот на судскиот процес запрашан за личните податоци, Јовановски рече дека не е вработен, нема имот и рече дека студирал.

Тој неколку пати во судница повтори дека не му е добро.