Македонија 23. јануари 2020. / 11:12

Боки 13 до судијката: Не сум експриментален глушец, не си играјте со моето здравје

Боки 13 до судијката: Не сум експриментален глушец, не си играјте со моето здравје

Обвинетиот Бојан Јовановски се пожали дека неговата состојба се влошува и оти мора да биде хоспитализиран. Тој нагласи дека се чуствува маргинализиран.

Тој вели дека бил пред состојба на малигнитет и оти обвинителката не ги прифаќа наодите на специјалистите за да каже дека е во добра состојба.

Вкупно 55 пати бев носен на испитувања. Не сум експриментален глушец. Ве молам да не си играте со моето здравје, ѝ објасни Јовановски на судијката.

Тој за четврти февруари поднесено барање за интервенција и судијата и рече дека подготвуваат одговор за барањето.