Македонија 01. декември 2020. / 19:10

Бесник Ферати назначен за нов заменик директор на АНБ

Бесник Ферати назначен за нов заменик директор на АНБ

На 25. редовна седница на Владата го назначи Бесник Ферати за нов заменик директор на Агенцијата за национална безбедност.

Бесник Ферати и досега работеше во АНБ.