Македонија 29. март 2020. / 16:08

Апелација ги одложи јавните седници и расправи до 30 април

Апелација ги одложи јавните седници и расправи до 30 април

Јавните седници и расправи пред Апелациониот суд Скопје, кои се закажани во периодот од 30 март до 30 април 2020 година се одлагаат.

Како што соопштија од Апелационен суд Скопје, странките и јавноста дополнителнно ќе бидат известени за денот на одржување на одложените седници и расправи.